“Let’s create a story”

 

Šiais mokslo metais mūsų mokyklos aštuntokai jau septintą kartą gavo kvietimą dalyvauti respublikiniame internetiniame projekte “Let’s create a story”, kurį tradiciškai, bendradarbiaudamos su Tauragės PMMC, organizavo Tauragės Žalgirių gimnazijos anglų kalbos mokytojos metodininkės Vaida Jucienė ir Gintarė Kolesnikova.

Projektas prasidėjo lapkričio mėnesį ir baigėsi gegužės viduryje. Jo tikslas – skatinti moksleivių domėjimąsi anglų kalba, ugdyti gebėjimą kūrybiškai, unikaliai reikšti mintis, taip pat mokytis bendravimo ir bendradarbiavimo meno.

Šių metų projekte dalyvavo keturių mokinių komanda iš visų 8-ų klasių: Tėja Aukštikalnytė, Eligijus Klybas, Viltara Svalbonaitė ir Gustė Šešeikaitė. Moksleiviai kartu su Šilutės r. Vainuto progimnazijos, Klaipėdos Gedminų progimnazijos ir Vilniaus Simono Stanevičiaus progimnazijos komandomis kūrė mistinę nuotykių istoriją apie povandeninį pasaulį ir iliustravo savo piešiniais.

Mokinius dalyvauti projekte paskatino, patarimus davė ir įvairiais iškilusiais klausimais konsultavo anglų k. mokytoja Ligita Štrėmienė.

Projekto “Let’s create a story” dalyviai džiaugėsi galėję pasimokyti anglų kalbos netradiciniu būdu, tobulinti dalykines, pažinimo, komunikavimo bei kūrybiškumo kompetencijas.

Mūsų mokyklos komandos darbą bei kitų projekto dalyvių sukurtas istorijas galima atrasti, apžvelgti ir įvertinti elektroninėje knygoje Digital publication.

 

Kalbų metodikos grupės informacija