Viktorina „Mažiau – tvariau! Arčiau – sveikiau!“

 

Sveikata – tai unikali vertybė, gamtos dovanota žmogui, todėl tiek pamokų metu, tiek per kitas veiklas stengiamės ugdytis sveikatai naudingus gebėjimus, įpročius bei nuostatas.

2023 m. balandžio 17 – gegužės 7 dienomis dalyvavome internetinėje viktorinoje „Mažiau – tvariau! Arčiau – sveikiau!”, skirtoje pagilinti žinias apie tvarumą, maisto tausojimą, ekologinius bei nacionalinės maisto kokybės produktus, sveiką mitybą ir fizinį aktyvumą.

Konkurse dalyvavome kaip 4 c klasės komanda. Atlikome pasiruošimo ir papildomas užduotis: dalyvavome nuotolinėje įdomiojoje pamokoje ,, Mažiau – tvariau! Arčiau – sveikiau!”, žiūrėjome smagius animacinius filmukus, kurie suteikė naudingos informacijos, kaip paprasti kasdieniai pasirinkimai gali padėti rūpintis savo sveikata ir aplinka. O galiausiai – atsakinėjome į viktorinos klausimus. Ir mūsų nuostabai – patekome tarp 10 stipriausių 3-4 klasių Lietuvos komandų.

Kiekvienas vaikas ir mokytoja gavome puikių prizų: kaklo movą, džiovintų obuolių, pagardintų juodaisiais serbentais, užrašų knygelę, lipdukus, ženkliuką, atšvaitą.

Džiaugiamės laimėjimu bei įgyta naudinga informacija.

 

4 c klasės mokiniai ir pradinio ugdymo vyresnioji mokytoja Reda Briedienė