“Let’s create a story”/ „Sukurkime istoriją“

 

„Brangink savo vizijas ir svajones, kaip savo sielos kūrinius, kaip savo didžiausią laimėjimų planą“ – tokiais Napoleono Hillo žodžiais įprasmintų padėkų neseniai sulaukė penki mūsų mokyklos mokiniai: 8a kl. mokinės Inesa Obolevičiutė ir Roberta Ramanauskaitė bei 10 kl. mokiniai Gabija Šulcaitė, Lukas Jarmalavičius ir Tomas Maculevičius.

Vaikai dalyvavo respublikiniame nuotoliniame anglų k. projekte “Let’s create a story”. Šį projektą keleri metai iš eilės tradiciškai organizuoja Tauragės „Žalgirio“ gimnazijos anglų kalbos mokytojos  Vaida Jucienė ir Gintarė Kolesnikova. Projekto tikslas – skatinti moksleivių domėjimąsi anglų kalba, ugdyti gebėjimą kūrybiškai, unikaliai reikšti mintis, taip pat mokytis bendravimo ir bendradarbiavimo meno.

Mokinius dalyvauti projekte paskatino, patarimus davė ir įvairiais iškilusiais klausimais konsultavo anglų k. mokytoja Ligita Štrėmienė. Mūsų mokyklos grupės dalyviai išsiskyrė kūrybiškumu – ne tik originaliomis mintimis ir puikiu anglų kalbos žinojimu, bet ir meniniais gebėjimais. Savo istorijos, kurią kūrė kartu su Ruklos J. Stanislausko mokyklos, Vėžaičių pagrindinės mokyklos ir Pažinimo Licėjaus komandomis, dalį iliustravo nuostabiais piešiniais.

Projekto “Let’s create a story” dalyviai  džiaugiasi turėję progą pasimokyti netradiciniu būdu, tobulinti dalykines ir bendrąsias kompetencijas.

Mūsų mokyklos komandos darbą bei kitų projekto dalyvių sukurtas istorijas galima atrasti, apžvelgti ir įvertinti elektroninėje knygoje https://viewer.joomag.com/-/0102608001618238970?p=302.

 

Užsienio kalbų metodikos grupės informacija